Nieuws, Referenties

Tielemans boomverzorging over GenG Tuinmachines!

Toen Johan Tielemans bij ons was voor garantie van zijn Timberwolf (scheurtje in de kap etc.) had hij een fijn gesprek met Gert de Bruijn over het bedrijf, boomverzorgers en natuurlijk houtversnipperaars. Ook posten Johan op zijn Instagram account wat hij vond van Gert en het bedrijf. Het bericht was als volgt:

Vandaag bezocht ik de Timberwolf Heaven (GenG Tuinmachines) om de wolfpack te bekijken en de eigenaar persoonlijk te leren kennen (top vent trouwens) Ze hebben me een paar keer geweldig geholpen en ik hou van de service daar! De toekomst ziet er veelbelovend uit om met hen te werken!!

Op facebook liet hij ook een review achter:

Er zijn tegenwoordig nog maar weinig bedrijven waar je geen nummertje bent en waar ook daadwerkelijk met de klant meegedacht wordt, GenG is daar super in!

Ondanks dat mijn machine niet bij hun is aangekocht (kende ze nog niet) helpen ze me geweldig met garantiekwesties etc, mijn volgende Timberwolf gaat er zeker vandaan komen!

Chapeau Gert en de rest van zijn team, blijf zo doorgaan! Je hebt ons bedrijf er in elk geval als vaste klant bij.

Gr. Johan
Tielemans Boomverzorging
Eindhoven

Ook wij vinden Johan een hele fijne vent en we bedanken hem voor het aardige bericht op zijn Instagram en Facebook pagina (tielemansboomverzorging)!