Nieuws

Verkoopadviseur gezocht! Interesse?

Vacature (BBL) Verkoopadviseur binnendienst

GenG Tuinmachines is gericht op de verkoop, verhuur en service op alles wat op technisch vlak in de tuin gebruikt kan worden. Dit strekt zich uit van een snoeischaar tot aan maairobots en alles wat daar tussen zit.

In de afgelopen 10 jaar heeft GenG Tuinmachines een gezonde groei doorgemaakt wat resulteert in een vacature voor een verkoopadviseur binnendienst.

Ben jij op zoek naar een leuke, bruisende organisatie met mooie technische producten om het commerciële vak te leren? Heb jij affiniteit met kleine en grote machines en wil je de afwisseling van diverse activiteiten in je leeromgeving? Dan hebben wij een super leuke plek voor je!

Wat ga je doen:

In onze werkplaats werken twee technici van 19 en 21 jaar oud, welke de door ons geleverde machines in topconditie houden voor onze klanten. Om hen niet teveel te hoeven storen tijdens hun werkzaamheden, zoeken wij iemand die onze balie wil bemannen om van daaruit de volgende activiteiten uit te voeren/te leren:

  • Verwelkomen van klanten en leveranciers in de winkel;
  • Advisering op het vlak van ons assortiment;
  • Het bijhouden van onze website en social media;
  • Afspraken maken met onze dealers;
  • Meedenken over commerciële acties en aanbiedingen;
  • Het verwerken van orders, welke worden geplaatst via onze webshop, telefoon en/of email;
  • Afhandelen van servicebeurten. Denk aan het (telefonisch) contact leggen met klanten over reparatiekosten, gereed melden van machines, etc.
  • Beheer van voorraad in zowel onze winkel als het magazijn;
  • Als je het leuk vindt kun je ook meedenken in het optimaliseren van ons magazijn en voorraadbeheer;
  • Zorgen voor plezier, humor en collegialiteit op zowel de werkvloer, de vrijmibo’s én de regelmatige sociale events (BBQ, Spare rib avond, uitjes, etc.)

Uiteraard wordt je niet in het diepe gegooid! We ondersteunen je en leren je het vak van verkoop binnendienst en alle mooie facetten van de tuinmachine business.

Wat hebben wij jou te bieden?

We bieden jou een hele leuke club met mensen. Stuk voor stuk zijn het mensen met passie voor wat ze doen en de wil om beter te worden. In totaal werken er 8 mensen binnen GenG, die allemaal een hoge mate van betrokkenheid hebben. Zo ook de oprichter/eigenaar, werkt zelf iedere dag van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat keihard mee en neemt regelmatig de tijd om van het team te leren. “Samen” is een typerende uitspraak als het gaat over hoe GenG werkt.

Deze vacature bijvoorbeeld, is een idee van onze service monteur. Je krijgt dus alle ruimte om mee te denken en jou visie tot uiting te laten komen.

Je krijgt alle ruimte en ondersteuning om te leren en te ontwikkelen binnen een gevestigde naam binnen onze regio.

Meer weten? Neem dan contact op met GenG Tuinmachines via 0345-642164 of kom gewoon eens binnen lopen. De koffie, thee of chocomel staat klaar!