Nieuws

Timberwolf TW 230 VTR Benzine Rups

Bij GenG direct leverbaar! Lease hem vanaf € 545 ex. p/m, op basis van 60 maanden. Uiteraard is de machine ook zonder lease te verkrijgen.

BENZINEMOTOR, WOLFTRACK® VARIABELE BREEDTE, RUPSAANDRIVING MET TWEE SNELHEDEN

‘Een machine met variabele spoorbreedte met ongeëvenaarde prestaties’

Nieuw voor 2020 is een benzinemotor voor onze populaire 6 inch rupsmachine, de Timberwolf TW 230VTR.

De TW 230VTR op benzine die voldoet aan Stage V is opnieuw ontworpen om ervoor te zorgen dat de machine perfect uitgebalanceerd is, ondanks de toevoeging van de lichtere Briggs & Stratton Vanguard V Twin-benzinemotor. De verbeterde ventilatie zorgt ervoor dat de motorruimte tijdens het gebruik koel blijft. Bovendien zit het uitlaatsysteem nu in het chassis voor een betere bescherming tegen schokken bij het rijden over ruw terrein. Hiernaast is er een uitlaatdiffusor (patent aangevraagd) geïntroduceerd die de uitlaatgastemperaturen met wel 150 graden Celsius verlaagt.

Veiligheid en comfort van de machinist zijn een prioriteit, met een ergonomische rit op het platform, een laag zwaartepunt en WolfTrack®-rupsaandriving met twee snelheden. De variabele spoorbreedte en de gemakkelijk verwijderbare trechter helpen de TW 230VTR met gemak door de smalste doorgangen van de klus te komen.

De Timberwolf TW230VTR-benzinevariant is de Stage V-compatibele vervanger voor de TW 230VTR-houtversnipperaar.