Nieuws

Succesvolle Grasmaaier Probeerdagen

Uitproberen van diverse modellen

Wanneer het lente wordt en het kwik langzaamaan stijgt, worden ook de grasmaaiers weer massaal uit de schuur gehaald. Veel mensen komen er juist dan achter dat hun huidige maaier aan vervanging toe is. Daarom vonden op vrijdag 10 en zaterdag 11 april de Grasmaaier Probeerdagen plaats bij G&G Tuinmachines. Tijdens deze dagen konden er verschillende grasmaaiers uit het assortiment uitgeprobeerd worden door de nieuwsgierige bezoekers.

 

Weloverwogen beslissing

Verschillende modellen zitmaaiers, robotmaaiers, frontmaaiers, zero-turnmaaiers, bosmaaiers en strimmers werden uitgeprobeerd door de geïnteresseerde aanwezigen. Met de mogelijkheid om de machines uit te proberen, kunnen klanten een juiste en weloverwogen beslissing maken voor een machine die aansluit op de wensen die ze hebben. De modellen stonden naast elkaar opgesteld en konden uitgeprobeerd worden op het grote grasveld voor het bedrijf. Zowel particulieren als hoveniers wisten de weg naar G&G Tuinmachines in Leerdam te vinden.

 

Succesvolle probeerdagen

Tijdens de probeerdagen konden bezoekers ook profiteren van diverse scherpe acties op de overjarige modellen in het assortiment. Daarnaast werd er een rondleiding gegeven door het bedrijf en werden de bezoekers getrakteerd op een bakje koffie met een stuk zelfgemaakte appeltaart. Uiteindelijk trokken de Grasmaaier Probeerdagen zo’n zestig geïnteresseerden en daarmee kunnen de probeerdagen als een succes bestempeld worden! Het AD besteedde in een van haar artikelen aandacht aan de Grasmaaier Probeerdagen. Hieronder kunt u het artikel lezen.

 

Artikel-AD-GG1