Nieuws

Steeds meer hoveniers kiezen voor accugereedschap

Hoveniers werken natuurlijk dagelijks met tuingereedschappen. Steeds vaker kiezen hoveniers voor accugereedschap voor het onderhouden van tuinen. Hier zijn belangrijke redenen voor. GenG Tuinmachines heeft u de 5 belangrijkste redenen.

1. Accugereedschap is stiller

Veel hoveniers beginnen graag vroeg met werken. Wanneer zij gebruik maken van luidruchtig gereedschap, dan kan dit in woonwijken voor geluidsoverlast zorgen. Hoveniers werken uiteraard ook bij bedrijven, waar het geluid van het gereedschap storend kan zijn voor (kantoor)medewerkers. Accugereedschap is aanzienlijk stiller.

2. Het is goedkoper

Accugereedschap is een stuk goedkoper dan elektrisch gereedschap, zeker op de lange termijn. Laten we de grasmaaier als voorbeeld nemen. Een benzinemaaier is over het algemeen wat voordeliger in aanschaf, maar maakt veel herrie slurpt benzine en heeft veel onderhoud nodig. De robotmaaier, welke op een accu werkt, is veel stiller en heeft zeer weinig onderhoud nodig. Zeker wanneer we kijken naar de besparing op onderhoudskosten, en hierbij de besparing op energie en tijd optellen, dan is de accuvariant veel goedkoper.

3. Even sterk en krachtig

Accugereedschap is tegenwoordig van bijzonder goede kwaliteit. Het doet zeker niet meer onder voor andere soorten gereedschappen wanneer het gaat om de kracht. Accugereedschappen zijn even sterk en krachtig. Daarnaast kan er lang mee gewerkt worden op één accu, waardoor hoveniers er gemakkelijk heel de dag mee vooruit kunnen.

4. Niet trilling gevoelig

Kent u dat, van die enorme trillingen die door tuingereedschap door heel uw lichaam worden rondgestuurd? Dit komt ervaren hoveniers ook heel bekend voor. Uit het verleden dan wel, want met de accugereedschappen komt dit niet meer voor. De trillingen zijn vele malen minder, waardoor er aangenaam gewerkt kan worden met het accugereedschap.

5. Geen stank / uitlaatgassen

Accugereedschap stoten vanzelfsprekend geen uitlaatgassen uit. Er ontstaat dan ook geen nare stank wanneer ermee gewerkt wordt. Hierdoor zijn accugereedschappen gezonder en prettiger om mee te werken. Daarnaast zijn ze uiteraard ook een stuk beter voor het milieu.

Wilt u accugereedschappen kopen?

GenG Tuinmachines heeft zich gespecialiseerd in accugereedschappen. U vindt bij ons een zeer uitgebreide en veelzijdige collectie. Wij staan voor u klaar in onze showroom, waar u al onze accugereedschappen kunt bekijken. Wij kunnen u adviseren bij het maken van een keuze. Heeft u nog vragen of wilt u eerst meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.