Nieuws

Populariteit van accugereedschap neemt toe

We krijgen steeds meer klanten in onze showroom die specifiek vragen om accugereedschap. Dit is niet zonder reden, want de laatste jaren is de populariteit van accugereedschap sterk aan het toenemen. Hier zijn meerdere redenen voor te benoemen. Hieronder vindt u een overzicht van de 6 belangrijkste redenen om accugereedschap te kopen.

1. Duurzaamheid trend

We hebben de laatste jaren te maken met een trend op het gebied van duurzaamheid. Iedereen besteedt er meer aandacht aan, op meerdere manieren. Veel hoveniers en onderhoudsbedrijven stappen af van de benzine aangedreven gereedschappen. Ook als het om gereedschap gaat speelt duurzaamheid vaker een rol bij het maken van een keuze. Het gebruik van accugereedschap is veel duurzamer dan werken met een benzine motor.

2. Het is goedkoper

Accugereedschap is, zeker op de lange termijn, een goedkopere keuze dan diverse andere soorten gereedschap. Hierbij valt zeker te denken aan de gereedschappen die werken op benzine of diesel. Accugereedschap gaat lang mee en slijt minder snel. Hierdoor is het accugereedschap een goedkopere keuze.

3. Minder onderhoud

Accugereedschap heeft niet veel onderhoud nodig en ook dit is natuurlijk erg voordelig. U bespaart niet alleen geld door minder onderhoud aan accugereedschap, maar u bespaart vanzelfsprekend ook tijd en energie. Er zijn namelijk veel minder bewegende delen.

4. Steeds meer keuze op de markt

Accugereedschap is in steeds meer varianten beschikbaar. Ieder jaar weer wordt de keuze aan accugereedschap groter en veelzijdiger. Door de grotere keuze op de markt kiezen steeds meer mensen voor dit gereedschap, zowel voor thuisgebruik als professioneel gebruik.

5. Heel de dag werken op 1 of 2 accu’s

Accugereedschap is zuinig. U kunt de hele dag werken op één of maximaal twee accu’s, afhankelijk van de werkzaamheden en het soort gereedschap. Het is dus niet nodig om veel extra accu’s in te slaan of om tussentijds steeds bij te laden.

6. Vermogen

De EGO Power+ accu tuinmachines biedt evenveel vermogen als benzine – maar dan zonder dat u er benzine voor nodig hebt. U beschikt over dezelfde vermogen als een benzine motor. Maar dan elektrisch/batterij aangedreven. Dit houd in geen verlies van koppel maar gelijk vermogen als u er om vraagt.

Ruim assortiment accugereedschap

Heeft u interesse in nieuw accugereedschap van hoogwaardige kwaliteit? Dan bent u natuurlijk van harte welkom bij GenG Tuinmachines. Wij hebben een ruim assortiment accugereedschap voor u klaarstaan. Wilt u het komen proberen? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.