Nieuws

Optimale fairway met een robotmaaier

Optimale fairway met een robotmaaier

Altijd de bal in de hole slaan? Geen klagende spelers meer aan uw receptie over de hoogte van het gras? Een optimale fairway realiseert u eenvoudig en moeiteloos met een robotmaaier. Er zijn uiteraard diverse soorten robotmaaiers. Voor grotere oppervlakken, zoals fairways, is de Wiper Professional een uitstekende keuze.

Optimale grashoogte fairway

De hoogte van het gras is uiteraard belangrijk. Fairways worden over het algemeen relatief kort gemaaid. Door gebruik te maken van een robotmaaier kunt u de fairway dagelijks laten bijhouden, waardoor de fairway altijd een optimale grashoogte heeft.

Aangenamer dan een dieselmaaier

Een robotmaaier is aangenamer in gebruik dan een dieselmaaier. Een dieselmaaier maakt veel lawaai en dit is zeer storend. Hier heeft u geen last van met de robotmaaier. In aanschaf is de robotmaaier iets prijziger, maar er is minder onderhoud nodig en zowel arbeidsuren als arbeidsintensiviteit nemen af. Hierdoor heeft u het prijsverschil snel terugverdiend.

Overige voordelen van de robotmaaier

Robotmaaiers bieden veel voordelen, niet alleen ten opzichte van dieselmaaiers. De belangrijkste voordelen van robotmaaiers voor de fairway zijn:

  • U bespaart tijd, geld en energie
  • De robotmaaier is zeer veilig in gebruik
  • Een robotmaaier is efficiënt en maait wanneer u het wilt
  • Robotmaaiers zijn zeer stil
  • U kunt de robotmaaier eenvoudig via een app beheren
  • De robotmaaier is allergievriendelijk
  • Robotmaaiers zijn heel makkelijk in gebruik
  • U heeft geen last van grasafval door mulching

Wiper Professional ideaal voor fairways

De Wiper Professional robotmaaiers zijn een uitstekende keuze voor grote grasvelden, van 2.000 vierkante meter tot wel 30.000 vierkante meter. Dit maakt deze robotmaaiers niet alleen zeer geschikt voor fairways, maar onder meer ook voor voetbalvelden, grote parken en golfbanen.

Robotmaaier proberen voor uw fairway

Wilt u een hoogwaardige en betrouwbare robotmaaier kopen voor het maaien van uw fairway, golfbaan, voetbalveld of andersoortig groot veld? GenG Tuinmachines voorziet u graag van advies. Daarnaast kunnen wij de installatie voor u regelen en kunnen wij een full-service contract aanbieden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op of breng eens een bezoek aan onze showroom. U bent altijd welkom. Of ga mee op bezoek bij een van onze klanten waar de

Wiper Professional robotmaaier elke dag verschillende fairways kort houden.