Nieuws

Grasmaaier Probeerdagen

In het weekend van vrijdag 10 en zaterdag 11 april organiseren wij de Grasmaaier Probeerdagen. Tijdens deze dag kunt u verschillende grasmaaiers uit ons assortiment uitproberen. Maak kennis met diverse modellen zitmaaiers, robotmaaiers, frontmaaiers, zero-turn maaiers, bosmaaiers en strimmers.
 

 
 

Profiteer van scherpe acties

Daarnaast kunt u tijdens de Grasmaaier Probeerdagen profiteren van diverse scherpe acties op de overjarige modellen uit ons assortiment.
grasmaaier-probeerdagen1
 

Wat bieden we u nog meer?

Tijdens de Grasmaaier Probeerdagen geven we ook een rondleiding door het bedrijf en worden er diverse demonstraties gegeven. Zo wordt er gedemonstreerd hoe de maaimessen gesleept en gebalanceerd worden.
 

Tijden

Vrijdag 10 april – 10:00 – 20:00 uur
Zaterdag 11 april – 10:00 – 17:00 uur
 
 

zitmaaier-zero-turn-grasmaaier-probeerdagen

Zitmaaier (zero-turn)

Met een zitmaaier kunt een grote oppervlakten maaien, terwijl u comfortabel zit. GenG werkt voor de zitmaaiers met Toro. Maak gebruik van deze unieke gelegenheid om een zitmaaier te proberen.

robotmaaier-grasmaaier-probeerdagen

Robotmaaier

Wilt u een keer een robotmaaier in actie zien? Kom dan naar de grasmaaier probeerdagen. Dit handige apparaat maait uw gazon voor u. Na het instellen van de robot, kunt u genieten van een gemaaid gazon, zonder inspanningen.

frontmaaier-grasmaaier-probeerdagen

Frontmaaier

Bij een frontmaaier zit het maaidek aan de voorkant, zodat u alles wat u kunt zien kan maaien. Tevens kun je beter bij de hoeken. Ook zijn ze erg wendbaar. Probeer de frontmaaier bij ons uit en vergelijk het met andere zitmaaiers.

kioti-middenmaaier

Middenmaaier

Kioti Compact tractoren met middenmaaier of maaidek achter de trekker. Subcompact tractor, de ideale tractor voor al uw tuin werkzaamheden. Te gebruiken als maaimachine maar ook om bijvoorbeeld de tuin te vrezen of een paardenbak te slepen.

bosmaaier-grasmaaier-probeerdagen

Bosmaaier

Voor het grovere werk zijn er bosmaaiers. Hoger gras, kruiden, struiken en houtige gewassen kunt u allemaal maaien met de bosmaaier. Ook deze kunt u bij ons uitproberen tijdens de grasmaaier probeerdagen.

strimmer-grasmaaier-probeerdagen

Strimmer

Om op moeilijke plekken te komen bij uw gazon is de strimmer uitermate geschikt. Wij laten graag zien wat deze grasmaaier allemaal in huis heeft. Tevens bieden wij strimmers aan met een accu, waardoor, deze ook milieuvriendelijker zijn.

 
 

Zelf proberen?

Kom langs en probeer het zelf! Uiteraard staat er een bakje koffie of thee met zelfgemaakte appeltaart voor u klaar! Tot 10 of 11 april!
 
 
grasmaaier-probeerdagen-gengtuinmachines