Nieuws

De 4 voordelen van een bladblazer

Een bladblazer is fijn om te hebben, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Bladblazers bieden meerdere interessante voordelen waar u zeker van kunt profiteren. GenG Tuinmachines heeft diverse hoogwaardige bladblazers in het ruime assortiment. Onze Ego accu bladblazer zijn net zo krachtig als benzine bladblazer maar dan minder lawaai en gedoe. Pakken en blazen! Wij vertellen u graag meer over de praktische voordelen van bladblazers. Hieronder vindt u de 4 belangrijkste pluspunten.

1. Intensieve arbeid voorkomen

Wanneer u zelf aan de slag moet om snoeiafval te verzamelen of om los gras van uw gazon of groot veld te harken, dan kost dit u veel energie. We kunnen dan gerust spreken van intensieve arbeid, zeker wanneer de werkzaamheden moeten worden uitgevoerd over een groter oppervlak, zoals een golfbaan of een voetbalveld. U kunt intensieve arbeid voorkomen door gebruik te maken van een bladblazer.

2. Gemaaide kanten terugblazen

Zijn de kanten van uw gazon of groot veld gemaaid? Dan kunt u eigenlijk niet voorkomen dat er los gras langs de kanten wordt verzameld. Het kost veel tijd om dit losse gras te verwijderen of terug op het gras te vegen. U kunt ook gebruik maken van een bladblazer. U kunt al het losse gras eenvoudig terug op het veld blazen of naar een centraal punt blazen om snel en efficiënt te verwijderen.

3. Onkruid voorkomen

Vuil op de bestrating zorgt op de lange termijn voor veel overlast van onkruid. Het is daarom belangrijk om uw stoep en / of tuinbestrating goed schoon te houden. Vegen kost veel tijd en is erg intensief. Daarnaast neemt u hierbij een houding aan die niet al te goed is voor de rug en de schouders. Spierpijn na het vegen komt dan ook vaak voor. Ook dit is uitstekend te voorkomen door het vuil te verwijderen met een bladblazer. U blaast eenvoudig al het vuil naar één punt en kunt het vervolgens in een enkele handeling weggooien.

4. Heggen snoeiafval eenvoudig opruimen

De heg snoeien is belangrijk, maar voor velen niet de favoriete klus. Het is tijdrovend en er komt veel snoeiafval op de grond terecht. Het opruimen van al dit snoeiafval kost veel tijd en energie. Deze tijd en energie kunt u besparen door de bladblazer erbij te pakken. In een mum van tijd heeft u al het snoeiafval verzameld en kunt u het direct weggooien.

Wilt u een goede bladblazer kopen?

GenG Tuinmachines heeft een breed assortiment (accu) tuinmachines en –gereedschappen. Uiteraard is ook de bladblazer goed vertegenwoordigd in onze collectie. Komt u gerust eens in onze showroom langs om een kijkje te nemen. U bent van harte welkom. Natuurlijk kunt u ook vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie of advies.