Nieuws

Aggregaat diesel

Heeft u een energievoorziening nodig op een plek en tijdstip waar u dat wilt? Dan is het huren of kopen van een aggregaat interessant. In dit geval zal het gaan om een aggregaat diesel.
 

Keuze benzine aggregaat of aggregaat diesel

Er is keuze uit een benzine aggregaat, een aggregaat diesel of PTO aangedreven aggregaat. Belangrijk bij de keuze van de aggregaat is de gebruiksreden en de hoeveelheid van het gebruik. Wilt u bijvoorbeeld uw acculaders opladen of heeft u veel meer vermogen nodig, zoals bij het lassen? Kort door de bocht kiest u voor een aggregaat diesel wanneer het om het zwaardere werk gaat, dus meer vermogen en daarnaast meer gebruik. Een benzine aggregaat is goedkoper, maar maakt meer geluid.
 

Onderhoud aggregaat diesel

Beschikt u al over een aggregaat? Dan is het verstandig om de aggregaat met enige regelmaat te onderhouden. Bij het onderhoud kunt u denken aan het verversen van de olie, schoonmaken van de koeling en het vervangen van de filters. Zeker als u wilt dat uw aggregaat continue blijft draaien is onderhoud zeer belangrijk.
 

Aggregaat huren of kopen

Voor de aanschaf van een aggregaat is het verstandig dat u op de hoogte bent van alle voor- en nadelen. Laat u dan ook altijd goed vooraf informeren. Neem contact op met ons om meer informatie te ontvangen over het huren, kopen of het onderhouden van uw aggregaat. Kijk ook op aggregaat diesel voor meer informatie.