Timberwolf

Timberwolf is gespecialiseerd in het fabriceren van professionele houtversnipperaars en houtshredders.
In 1986 als het Engelse Entec gestart met de fabricage van de innovatieve “The Chippit”.

Vandaag de dag is Timberwolf marktleider in professionele houtversnipperaars in het Verenigd Koninkrijk en Europa. De groei zet zich verder door mede door het steeds breder wordende assortiment in deze kwalitatieve machines in combinatie met uitbreiding van het dealernetwerk in Europa en de rest van de wereld.

De fabricage van de Timberwolf machines wordt nog steeds met grootste zorg uitgevoerd in Engeland.

Timberwolf is hét merk voor een professionele en kwalitatief hoogwaardige houtversnipperaar/shredder.

Timberwolf is trots op haar vermogen om klanten te voorzien van de beste service en ondersteuning. Ze begrijpen dat elke machine in uw machinepark een belangrijke bron van inkomsten is. En dat deze machines een belangrijke functie hebben uit te voeren. Daarom moeten deze voorzien in betrouwbaarheid en een lange levensduur.

De voordelen van Timberwolf

  • Breed assortiment
  • Snelle beschikbaarheid door snelle fabricage en goede voorraadniveaus
  • Hoogste kwaliteit
  • Snelle terugverdientijd (ROI)
  • Snelle en uitstekende service door kundig en lokaal dealernetwerk
Timberwolf

Timberwolf trotse erfenis en ervaring

Alle Timberwolf producten worden ontworpen, gebouwd en getest in de Britse fabriek. Met trots kan Timberwolf terugkijken op het feit dat zij meer machines hebben verkocht dan enig ander merk verkrijgbaar in het Verenigd Koninkrijk. Hierdoor is een ruime ervaring opgebouwd in het fabriceren en verbeteren van de geleverde machines. Timberwolf heeft een gezonde groeistrategie die is gebaseerd op deze ervaring en heeft als doelstelling nog meer Timberwolf klanten te ondersteunen in het Verenigd Koninkrijk, Europa en de rest van de wereld.

Continu verbetering

Het Timberwolf team omarmd een “continu verbeteren” cultuur in alles wat ze doen. Prachtig ontworpen en gebouwd voor één doel. Het Timberwolf assortiment van houtversnipperaars en shredders zijn grotendeels geëvolueerd door middel van feedback van onze klanten en consequente aandacht voor design en detail.
Wij hopen u dan ook snel te mogen verwelkomen als gebruiker van de Timberwolf producten!