Onderhoud tuinmachines

Onderhoud van de machine is belangrijk. Zo voorkomt u al een groot deel van technisch uitval. Maar ook niet onbelangrijk het maaimes. Deze moet bijvoorbeeld scherp en gebalanceerd zijn. U voorkomt zo schade aan de machine door trillingen. En een mooi gemaaid gazon zonder gele punten.

Reparatie tuinmachines

Voor reparatie aan uw tuinmachine en gereedschap kunt u ook bij GenG Tuinmachines terecht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een botte ketting van uw kettingzaag of u trekt het starterkoordje af van de bladblazer, heggenschaar, bosmaaier etc. Uw waterpomp verpompt niet goed meer het water naar uw sproeiers. Kortom er zijn genoeg van zulk soort storingen.

GenG reparatie

GenG Tuinmachines vindt snelheid van de reparatie een belangrijk onderdeel, even uw ketting tussen door slijpen. We proberen dit mits de drukte het toelaat “even” te doen.
Mocht u gelijk verder willen met de machine dan kunnen we ook iets betekenen met onze leenmachines of onze verhuurlijn. U kunt in ieder geval verwachten dat wij met de juiste oplossing komen met de juiste snelheid.